Блог X-Estate

ЖК Yard, вул. Данилевського 28, Авантаж

Огляд житлового комплексу Ярд (Yard), що будується, від Авантаж.


Житловий комплекс Ярд дуже відрізняється своєю ідеєю від інших ЖК Харкова. Замість однакової групи будинків або самотньої свічки комплекс складається з кількох будинків різної висоти та дизайну. У цьому зберігається загальна концепція, а внутрішній двір буде без автомобилей. 
Усі автомобілі будуть зберігатися у підземному паркінгу на 200 місць, це вже схоже на преміум сегмент! :)


Дитячі та спортивні майданчики будуть виконані за авторським проектом з натуральних та екологічних матеріалів: мотузкових конструкцій, модулів з дерева, прогумованого покриття, що добре амортизується.



Дома комплекса будут оборудованы современными отопительными котлами Rendamax. 

"Система контролю та управління доступом забезпечить тотальну приватність та безпеку: доступ у лобі - з карткою мешканця, доступ до паркування - з міткою або через розпізнавання номера. Відеоспостереження в громадських місцях будівлі, у тому числі по периметру та на території двору - ще одна застава спокою та порядку” – обіцяє забудовник Авантаж.

Інфраструктура ЖК Ярд


Житловий комплекс Ярд знаходиться за 3 хвилини пішки від метро Наукова.

З продуктових магазинів невеликі центрові, а також супермаркети АТБ та Захоплення. Трохи далі мережеві великі супермаркети Рост та Клас.

З цим місцем розташування можна цілком оцінити перевагу центру міста. Великий вибір кафе та ресторанів у пішій доступності. Також решта закладів доступна Вам завдяки доставкам.

Відділення Нової Пошти буквально навпроти будинку.

В 1 хвилині пішки ви отримаєте невеликий сквер, де в теплий день можна почитати книгу та перезавантажитись. Також у пішій доступності Парк Горького, Шевченка, а також Саржин Яр.

У найближчому доступі дві загальноосвітні школи 131 та 105, трохи далі Харківський університетський ліцей та спеціалізована школа 109.

Також є вибір і садків, як приватних, так і державних.

З огляду на місце розташування та планування житловий комплекс може підійти як великій сім'ї, так і одній людині з активним способом життя.
У плануваннях далі.

Планування ЖК Yard

Різноплановість будинків дозволяє створити багату кількість планувальних рішень. Проект передбачає функціональні рішення - від компактних студій до чотирикімнатних дворівневих апартаментів.

Однокімнатні: 47м2
Двокімнатні: 91 - 95 м2
Трикімнатні: 102 - 118 м2
Чотирикімнатні: 131 м2






Вартість квартир в ЖК Yard


На момент будівництва комплексу вартість квартир від забудовника у будівельному стані варіюється в межах 37500 – 56000 грн за 1м2.

Надалі вартість квартир з ремонтом за метр досягатиме і 4000 $ за 1м2.

Орендувати квартиру в даному комплексі можна буде від 700 доларів і аж до космічних цін на місяць, залежно від планування та якості ремонту.


Если вы хотите приобрести или снять жилье в этом доме - свяжитесь с нами, контактная информация тут.
https://www.x-estate.com/contacts


Также актуальные квартиры Харькова вы можете найти в нашем телеграм-боте Квартирант.
https://t.me/kvartirant_kharkov_bot


Новобудови Харків
Made on
Tilda